MINI REGJISTRUES ZËRI 8 GB USB DRIVE

 

 MINI REGJISTRUES ZËRI 8 GB USB DRIVE

 KAPACITET REGJISTRIMI 90 ORËSH

 

Diktofon i Vogël Audio

Super i Hollë: 64 x 21 x 7mm.

Mbahet në dorë, xhep apo një çantë. Thjesht vendosni këtë mini regjistrues dixhital të zërit në çantën ose xhepin tuaj.

Memoria e integruar 8 GB

Deri në 90 orë regjistrime pa pasur nevojë për karta memorie shtesë.

Përdorni si Flash Drive 8 GB ose USB Regjistrues zanor për të ruajtur të gjithë muzikën, të dhënat dhe natyrisht, të gjitha regjistrimet tuaja.

Regjistron 10 orë pa ndërprerje, falë baterisë së karikueshme të litiumit.

Regjistruesi dixhital i zërit audio dhe USB Flash Drive, mbështet funksionin e diskut, i pajtueshëm me Mac dhe sistemin e Windows, Mbështet USB 1.1 / USB 2.0, Flash Drive transferon lehtësisht skedarët në Mac ose PC.

Me një cmim mjaft konkurues për vetëm 50 eur.

50€