MIKRO TRANSMETUES STIROLAPS FPK-250

Stirolaps me mikrofon transmetues të padukshëm. Stirolaps elegant, i pajisur me mikrofon ultra të ndjeshëm dhe transmetues UHF.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

  • Bateria: Baterie alcaline me buton LR-44 (1.5V)x3 /40-50 orë pavarësi.
  • Distanza e transmtimit: 10 m
  • Përmasat: 14(15) x 124 mm
  • Ngjyra: Argjend
  • Kanalet e Transmetimit: 3 Tipe UHF-A/UHF-B/UHF-C
  • Marrësi i Këshilluar: UZ-100m
  • (Kosto e FPK-250 plus marrësin UZ-100m -800m)        

Ky produkt nuk mban shenjën CE dhe nuk është në përputhje me kërkesat thelbësore të identifikuara në Direktivën 1999/05 / EC, për këtë arsye, nuk mund të qarkullojnë në tregun e Komunitetit Europian, nuk mund të shitet, nuk mund të përdoret. Ju lutem shikoni shënimet e përgjithshme.

400€