MIKRO REGJISTRUES 7 DITOR GOLD

Miro Regjistrues Zëri Profesional me super kualitet. I pajsiur me mikrofon gold sennheiser, që regjistrojnë zëra dhe tinguj në mjedisin në të cilin janë vendosur për një javë rresht.

E pajisur me sistemin e aktivizimit të zërit VOX, ky regjistrues është në gjendje të ndalojë automatikisht regjistrimin në momente qetësie, duke ju lejuar të kurseni kohë kur dëgjoni regjistrimet.

I thjshtë në përdorim dhe intuitiv ky regjistrues zëri profesionale vjen me:

  • Manual Udhëzues në shqip.
  • Karikues i posaçëm.

Specifikat Teknike

  • Mikrofon i amplifikuara gold Sennheiser.
  • Dimensionet jashtëzakonisht të vogla: 50mm * 30mm * 20mm.
  • Funksioni VOX aktivizimi i zërit (i cili ju lejon të regjistroni audio vetëm në prani të zërave ose tingujve në mjedis).
  •  Bateri litium polimerësh rechargeable 1300 mA, që garantojnë 7 ditë kohë funksionimi.
  • Memorie, në gjendje të mbajnë deri në 80 orë regjistrime në cilësi të lartë.
  • Magnet neodymium (Nd) të integruar për pozicionim të shpejtë.

I thjeshtë për t'u përdorur, i garantuar me funksionin ON-OFF RECORD (filloni regjistrimin me një çelës të thjeshtë).

1100€