MIKRO PËRGJUES GSM TOP DIGITAL

Mikro Përgjues Ambiental, i pajiur me mikrofon profesional, GSM dhe proçesorë të fuqishëm të brendshëm, të cilët shërbejnë për  përforcimin e zërit dhe proçesimin e tij automatikisht në ambjente të mëdha. Kjo pajisje shërben edhe si filtrim i audios digjitale duke sfumuar zhurmat në ambient.

Mikro Përgjuesi Ambiental Digital Top GSM i lejon përdoruesit regjistrimin e numrave në pajisje, duke parandaluar perdorimin e paautorizuar të saj.

MicroSpia GSM DIGITAL TOP punon me SIM karte dhe është e pajisur me bateri për 2000 mA polimer litiumi. Për më shumë informacion mbi këtë produkt ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në numrin 067 211 555 ose të na vizitoni pranë ambineteve tona.

PAJISJET NË PAKETIM:

  • Microspia GSM DIGITALE TOP.
  • Furnizues i përshtatshëm / karikues baterie.
  • Udhëzim manual në italisht.

SPECIFIKAT TEKNIKE:

  • Përmasat: 52 * 33 * 20 mm.
  • Lloji i kartës SIM: Karta mikro SIM.
  • Mikrofona të amplifikuara me HQ.
  •  Bateria e brendshme: 3.7V 2000 mA Li-Polymer HQ.
  •  Li-Polymer HQ bateri e brendshme e rikarikueshme.
737€