MIKRO PËRGJUES AMBIENTAL - NE KOHE REALE I PAJISUR ME KARTE SIM - 12V; MIKROFON TOP SENNHEISER

Mikro-sistemi më i mirë profesional me autonomi dhe distancë të pakufizuar, instalim të thjeshtë dhe audio me cilësi të lartë nga mikrofona të fuqishmë Sennheiser pinhole. Ky përgjues është i pajisur me mikrofonat më të mira, të projektuar posaçërisht për instalim në automjetet e pasagjerëve. I vogël dhe në të njëjtën kohë i aftë për të perceptuar përsosmërisht zërin e  pasagjerëve në kabinën e automjetit dhe është e pajisur me sistemin VOX të aktivizimit vokal, që lejon produktin t’ju thërrasë në rast se dëgjohen tingujt ose biseda në automjet. Ky produkt furnizohet me energji elektrike të veturës 12V dhe garanton autonomi në cdo fazë si në stand-by, ashtu edhe në dëgjim.

PRODUKTI

  • Mikrospie GSM 12V SENNHEISER.
  • Manual udhëzimi në shqip.

SPECIFIKIMET TEKNIKE:

  • Përmasat: 40 x 28 x 5 mm (Transmetues GSM) + 25 x 25 x 25 mm (Furnizimi me energji 220 V Trupi).
  • Lloji i kartës SIM: Standard.
  • Mikrofona Gjilpërën Sim Sennheiser.
  • Operimi nëpërmjet furnizimit me energji 12V.
  • Instalim jashtëzakonisht i lehtë.
590€