MIKRO KAMERA WIFI KG PLUS 24 ORË

Mikro-kamera Wifi KG Plus është mikrokamera më e mirë dhe më e vogël me lidhje Ëireless në treg. Regjistron deri në 120 orë 1080p video me definicion të lartë. Disponon micro SD 128GB. Kjo kamera ju lejon të shikoni video të drejtpërdrejta nga çdo distancë, duke përdorur rrjetin Wifi të shtëpisë/zyrës tuaj, thjesht duke vendosur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, përmes aplikacionit të thjeshtë në iPhone dhe smartphone Android.                    

Madhësia e saj shumë e vogël do të thotë se kjo mikro-kamerë është shumë e thjeshtë për t'u pozicionuar në sajë të përmasave të produktit prej vetëm 65 * 55 * 20mm.

Një nga pikat e forta të mikro-kamerës Wifi KG Plus qëndron në furnizimin me energji të dyfishtë që lejon punën e produktit:

  • 24 orë nëse lidhet me 220V energji elektrike, nëpërmjet një furnizimi me energji 5V.
  • Përmes paketave specifike të baterive autonome me funksion 5 orë (55 * 35 * 10mm) / 10 orë (55 * 35 * 20mm) / 24 orë (65 * 55 * 20mm) / 48 orë (115 * 55 * 20mm) në varësi të versionit blerë (ose me autonomi më të madhe, sipas kërkesës në dispozicion).

Përveç kësaj, mikro-kamera KG Plus ofron funksione të shumta, të cilat gjithashtu mund të shihen personalisht në të gjitha vendet, si:

  • Regjistrimi audio / video i përzgjedhur në lëvizjen 24 orë / me kohë të fiksuar / sipas aplikimit.
  • Regjistrim audio / video me rezolucion të rregullueshëm ndërmjet 1080p / 720p / 480p nëpërmjet aplikimit.
  • Regjistrimi audio / video me mbishkrim, mund të aktivizohet / çaktivizohet nga aplikimi.
  •  Njoftimi alarmi në rast lëvizje.
950€