MICRO USB SPY VOX 40 ORË

Mirco-REGJISTRUES audio me dimensione shumë të vogla, vetëm 4.5 x 1.2 x 2.0 cm, i cili regjistron për 40 orë rresht të gjithë zërat dhe bisedat shumë pastër. Kjo në sajë të mikrofonit të inkorporuar dhe aktivizimit të pajisjes, në momentin e dëgjimit të zërave. 

Në sajë të kësaj pajisje speciale, do të jeni në gjendje të regjistroni me fshehtësi çdo bisedë apo zë që ndodh në mjedisin në të cilin është vendosur.

Nga operacioni shumë i thjeshtë, pajisja Micro Vox Usb Spy është e pajisur me magnet neodymium të integruar, për vendosje në kohë rekord.

E thjeshtë për tu vendosur në cdo kompjuter. Aktivizohet falë pajisjes së butonit ON-OFF.

Ky regjistrues është i pajisur me:

  • Manual udhëzimi në shqip
  • Karikues  i posaçëm 5V
  • Kabllo speciale e lidhjes Micro usb type B.

Dhe në mesin e specifikimeve teknike mund të mburremi:

  • Dimensione jashtëzakonisht të vogla: 4.5 x 1.2 x 2.0 cm..
  • Funksioni i aktivizimit të zërit VOX (i cili lejon regjistrimin e audios vetëm në rastin e zërave ose tingujve).
  • Bateri e inkorporuar polimer polimer litium.
  • Mikrofona të fuqishëm të amplifikuar.
  • Magnet neodymium (Nd) të integruar për pozicionim të shpejtë.
  • Lehtësi  përdorimi, e garantuar nga funksioni ON-OFF Record (filloni regjistrimin përmes  butonit ON).
600€