Micro Regjistrues Zanor MICROTOP 3 Ditor

Mikro Regjistruesi Zanor MICROTOP 3 Ditor është i fshehur në një mbajtëse praktike, në formë e dorezës origjinale të boksit "Leone". I pajisur me unaza çeliku innovative dhe është në dispozicion në dy ngjyra të ndryshme.

Mikro Regjistruesi MICROTOP 3 ditor është i fshehur në një mbajtëse praktike, në formë e dorezës origjinale të boksit "Leone". I pajisur me unaza çeliku innovative dhe është në dispozicion në dy ngjyra të ndryshme.

Mikro regjistruesi është i fshehur brenda dorezës së boksit dhe siguro një kualitet profesional regjistrimi në sajë të mikrofonit të fuqishëm të amplifikuar për 3 ditë rresht. Kjo pajisje regjsitron të gjtiha bisedat e në ambientin ku është vendosur. Për më tepër, ky produkt është i pajisur me një sistem të rregullueshëm të aktivizimit të zërit VOX dhe me funksione të shumta shtesë që garantojnë profesionalizmin dhe lehtësinë e përdorimit në të njëjtën kohë.

Ky regjistrues zanor me miniaturë është i pajisur me:

 • Manual në gjuhën shqipe.
 • Karikues i posaçëm
 • Softëare në gjuhën shqipe për vendosjen e cilësimeve dhe për dëgjim optimal të regjistrimeve të bëra (për kompjuterët Ëindoës).

Specifikimet Teknike

 • Dimensionet jashtëzakonisht të vogla vetëm: 30mm * 13mm * 8mm Mikro regjistruesi më I vogël në botë.
 • Funksioni i aktivizimit të zërit VOX me ndjeshmëri të rregullueshme në disa nivele (që i lejon përdoruesit të zgjedhë intensitetin e zhurmës për të filluar regjistrimin).
 •  Funksion Regjistirmi me DAILY TIMER (i cili lejon regjistruesin të aktivizohet automatikisht në një kohë të caktuar kohe të ditës).
 • Procesi i regjistrimit me TIMER JAVA (e cila lejon regjistruesin të aktivizohet automatikisht në ditë të caktuara të javës).
 • Funksioni i regjistrimit me SINGLE TIMER (i cili lejon regjistruesin të aktivizohet automatikisht nga ditën e caktuar si START dhe në ditën e caktuar si END).
 •  Funksioni i DATËS dhe KOHËS brenda regjistrimit (i cili i lejon përdoruesit të gjejë lehtësisht regjistrimin e bërë në një ditë të caktuar në një kohë të caktuar).
 • Funksioni i mbrojtjes së regjistrimitt përmes PASSËORD (që lejon shikimin dhe dëgjimin konsekuent të regjistrimeve të përmbajtura në regjistrues vetëm pasi të keni vendosur një PASWORD specifik nga vetë klienti).
 • Funksionet AUDIO BOOST dhe FILTER AUDIO (të cilat lejojnë regjistrimin optimal të regjistrimeve).
 • I thjeshtë për t'u përdorur, i garantuar me funksionin ON-OFF RECORD (filloni regjistrimin me një çelës të thjeshtë).
 • Bateri e integruar e rikarikueshme polimer litium.
 • Mikrofon i amplifikuar.

Ngjyrat mund të ndryshojnë në varësi të disponueshmërisë

450€