Micro-regjistrues USB SPY

Mikro-regjistrues audio profesional që regjistron në mënyrë të qartë, falë mikrofonit të fuqishëm të amplifikuar, për 12 orë rresht nga ndezja e tij pa asnjë ndërprerje.                 

Me nje përdorim mjaft të thjeshtë, ky micro-regjistrues vjen bashkë me:

  • Manual udhëzues ne gjuhën shqipe.
  • Karikues i posaçëm.

Dhe në mesin e specifikimeve teknike mund të mburremi me:

  • Dimensionet ekstremisht të reduktuara të: 60mm * 17mm * 8mm.
  • Baterinë e inkorporuar polimer litium.
  • Mikrofona të amplifikuar.
  • Magnet neodymium (Nd) të integruar për pozicionim të shpejtë.
  • I thjeshtë për t'u përdorur, i garantuar me funksionin ON-OFF RECORD (filloni regjistrimin me një çelës të thjeshtë).
400€