Micro Kamera 4G KG Plus

Mikro-kamera 4G KG Plus është Mikro Kamera më e vogël me lidhje 4G LTE në treg. Me aktivizimin e cdo lloj SIM Card, do të keni mundësi të shikoni video të drejtpërdrejta nga çdo distance, por edhe shumë funksione të tjera.

 1. Furnizimi me energji 12V,  ideale për investigime private.
 2. Furnizim me energji fikse 12V.
 3. Furnizim me energji elektrike në makinë 12V (folei i cigares).
 4. Lidhje me baterinë e makinës, me anë të një kablli përshtatës të posaçëm (opsional) që lejojnë operimin autonom.

Kjo mikro kamera është gjithashtu e aftë të regjistrojë deri në 120 orë, video me kualitet të lartë 1080p dhe kartë micro SD 128GB. Madhësia e saj tepër e vogël do të thotë se kjo mikro-kamerë është shumë e thjeshtë për t'u pozicionuar. Përmasat e Produktit janë 55mm * 18mm * 10mm.

Përveç kësaj, mikro-kamera KG Plus ofron funksione të shumta, të cilat gjithashtu mund të shihen personalisht në të gjitha vendet, si:

 • Regjistrimi audio / video i përzgjedhur në lëvizjen 24 orë / me kohë të fiksuar / sipas aplikimit.
 • Regjistrim audio / video, me rregullim rezolucioni ndërmjet 1080p / 720p / 480p nëpërmjet aplikimit.
 • Regjistrimi audio / video me mbishkrim, mund të aktivizohet / çaktivizohet nga aplikimi.
 • Njoftim alarmi në rast lëvizje.
 • Mundësia e transmetimit të drejtpërdrejtë të videos / shikimit të drejtpërdrejtë nga kamera në smartphone
 • Aftësia për të transmetuar / shikuar direkt video me distancë të pakufizuar me anë të lidhjes së thjeshtë me rrjetin ekzistues të Ëifi (ëireless shtëpie/ zyre / router celular 4G etj)
 • Shikimi në distancë i regjistrimeve në kartën mikro SD nëpërmjet aplikacionit për smartphone.
 • Shkarkimi në distancë i regjistrimeve në kartën mikro SD nëpërmjet aplikacionit për smartphone.

Furnizimi me energji 12V ideale për investigime private

Nëpërmjet furnizimit me energji fikse 12V të veçantë.

Nëpërmjet furnizimit me energji elektrike të mundshme me makinë 12V (priza e çakmakut të makinëss.

Me bateri makine (nuk përfshihen) me anë të një kablli përshtatës të posaçëm (opsional) që lejojnë operimin autonom *

* Ky aparat mikro ka një absorbim prej më pak se 400mAh në 12V dhe për këtë arsye mund të punojë për një javë të tërë në një autonomi të plotë kur lidhet me baterinë e makinës 12V 80A.

900€