“KOMCE” MIKRO TELEKAMERA 11 ORËSHE

Mikro telekamera me një gamë të pabesueshme prej 11 orësh regjistrimi audio / video të njëpasnjëshme. Regjistrues i veçantë mini, i pajsiur me kamera me ngjyra dhe mikrofon të integruar, ndërsa lente e kamerës është e fshehur në komcë. Produkt ideal për t'u fshehur pas një këmishë.

Koha e rregjistrimit deri në 11 orë!

Për më shumë informacion mbi këtë produkt, ju lutemi na kontaktoni ose vizitoni zyrën tonë më të afërt.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

  • Memoria: Mikro SD Card
  • Bateria: Litium Polimeret e Rechargeable
  • Sisteme operative të pajtueshme: Ëindoës ME / 2000 / XP / VISTA / 7/8/10
  • Kohëzgjatja në regjistrim: 11 orë
  • Koha e karikimit: 5 orë