Kamera e Fshehtë në një Karikues Celulari Tavoline Wifi / Kamera e padukshme/ Vizion Nate/ Regjistrues Audio & Video i Fshehtë/ Rezolucion i Lartë HD1080P/

PRODUKT I RI

Kamera e Fshehtë në një Karikues Celulari Tavoline Wifi - Kamera e Padukshme - Vizion Nate - Regjistrues Audio & Video i Fshehtë - Rezolucion i Lartë HD1080P

 • Kamera me Rezolucion të Lartë Full HD 1080P 2
 • Megapixles me Sensor Imazhi: 1 / 2.8 ”CMOS (2.0MP)
 • Rezolucioni: 1920x1080
 • Transmetimi: Transmetim i dyfishtë HD / SD
 • LED infra të kuqe: LED me fuqi të lartë me ICR por i padukshëm
 • Lente: 3.6 mm lente 100% e padukshme, kënd i lentes 90 gradë
 • Audio mbështetëse: I integruar në mikrofon(Audio mund të hapet në aplikacion)
 • Regjistrim ne kartë TF (karta TF opsionale), maksimumi deri në 64 GB.
 • Zbulon cdo levizje dhe transmeton sinjal ne App e celularit
 • Mbështet WiFi, Frekuenca WiFi: 2.4GHz
 • Vizioni i natës infra të kuqe deri në 8 metra.
 • Emri i APP-së: IOTLiving, i zbritur nga iOS, Android.
 • Burimi i energjisë: Përshtatës i rrymës.
189€