GSM SPY VOX 30 DITORE

GSM SPY VOX 30 DITORE është mikropërgjues me autonomi të lartë, i përshtatshëm për ndërhyrje profesionale me qëllim marrjen e rezultateve të mira në situata ekstreme dhe në mungesë të energjisë 220V.  Kjo pajisje është e pajisur me teknologjinë GSM

Pavarësisht përmasave të reduktuara 55 x 20 x 35 mm ky mikropërgjues garanton një javë autonomi me një mesatare dëgjimi 1 orë në ditë dhe 30 ditë autonomi në pozicionin stand-by, me kualitet audio mjaft të lartë.  

Me një lëvizje të thjeshtë mund të vendoset në makinë (falë magentit të fuqishëm te inkorporuar në produkt), banesë, por edhe në një objekt të perditshëm si portofoli apo çanta. Ideale për ndërhyrje të shpejta pa nevojë instalimi.                        

GSM2 SPY 30 DITËSH VOX është gjithashtu i pajisur me një selektues mënyrash për të kaluar nga ajo manual, në atë të kontrollit të zërit (falë të cilës me prezencën e zhurmave në ambient do jetë produkti që do telefonojë në numrin e regjistruar më parë në memorien e brendshme).

  • Përmasat : 55x20x35mm.
  • Kohëzgjatja e baterisë në  stand-by: 30 ditë
  • Kohëzgjatja e baterisë në dëgjim: 8 orë në dëgjim të vazhdueshëm  (mbi një javë me dëgjim mesatar prej një orë në ditë).
  • Distanca e transmetimit të pajisjes: e palimituar 
  • Kohëzgjatja e pajisjes me energji të vazhdueshme: e palimituar.
  • Kohëzgjatja e karikimit të baterisë së brendshme: 10 orë.
  • SIM të përshtatshme: Vodafone (e këshilluar).
  • Aktivizimi vokal: PO
1100€