GSM SPY USB

 

GSM SPY USB është pajisje profesionale, e pajisur me sistemin e teknologjisë GSM, i fshehur në mënyrë perfekte në një këllëf USB-je.  Mjafton të kryeni një telefonatë normale për të dëgjuar gjithçka ndodh në ambientin ku është pozicionuar pajisja.

Forma e USB e bën ideale për situata të ndryshme dhe nuk ka nevojë për instalim. Ideale për ato lloj situatash kur keni nevojë që me një gjest të thjeshtë të monitoroni ambiente në mungesë tuajën. Falë kualitetit të lartë të audios mund të arrini të monitoroni një dhomë 5-6 metra nga një distancë e palimituar.

Pavarësisht përmasave të zvogëluara GSM SPY USB përmban bateri të integruar që i’u lejon autonomi dëgjimi të vazhdueshme prej 1 - 3 orë/ditë me një mesatare dëgjimi 15 minuta në ditë, duke e bërë produktin ideal për monitorimin e sallave të mbledhjeve.

Ky produkt ka gjithashtu aktivizim vokal dhe autonomi të palimituar nqs lidhet me një portë USB të kompjuterit.

  • Përmasat: PERMASAT E NJË USB STANDARTE.
  • Kohëzgjatja e baterisë në stand-by: 4 ditë.
  • Kohëzgjatja e baterisë në dëgjim: 1 orë.
  • Distanca e transmetimit: e palimituar. 
  • Kohëzgjatja e pajisjes kur është e lidhur: e palimituar nqs është e lidhur me një portë USB kompiuteri.

Kohëzgjatja e karikimit të baterisë së brendshme: 4 orë.

Aktivizimi vokal: PO (e konfugurueshme edhe me sms nga distanca).

500€