DETEKTORË PËR MIKRO-PËRGJUES RS12000

Detektorët rusë profesional për lokalizimin e përgjuesve, të cilët i importojmë zyrtarisht në Shqipëri,  janë të aftë të zbulojnë gamën GSM, CDMA, UMTS, DECT, Bluetooth, Wi-Fi, Zigbee 3G/ 4G dhe transmetimet analoge / digjitale në frekuenca midis 0.1 dhe 12.000 Mhz.

Përveç zbulimit të transmetimit, ky produkt i veçantë është në gjendje të caktojë frekuencën dhe të matë intensitetin e sinjalit të zbuluar.

Detektori CORDON 2 është në gjendje të zbulojë transmetimin e standardeve të mëposhtme: GSM900 / 1800; AMPS / DAMPS, CDMA Një; CDMA2000, UMTS, DECT, Bluetooth, Wi-Fi 5HGHz, Wi-Fi 2.4 GHz, ZigBee dhe LTE (4G).

Ky mjet i veçantë ju lejon të vendosni për dy mënyra të ndryshme  zbulimi:

KËRKIMI: Kjo është mënyra kryesore për zbulimin dhe gjetjen e pajisjeve spiune dhe mikro-përgjues që veprojnë në frekuencën e standardeve të mëposhtme: GSM900 / 1800, AMPS / DAMPS, CDMA, UMTS, DECT, Bluetooth, Ëi-Fi 2.4 GHz- 5 GHz, ZigBee, LTE (4G). Kjo pajisje arrin të gjejë njëkohësisht pajisjet spiunuese dhe pajisjet e komunikimit mobil që veprojnë në banda të ndryshme frekuence.

RADIO SEARCH MODE: përdoret për të kërkuar mikro përgjues radio nëpërmjet reagimeve akustike. Kjo mënyrë përdoret për kërkimin e pajisjeve spiune me modul të vazhdueshëm të frekuencës. Kjo mënyrë nuk përdoret për kërkimin ose zbulimin e pajisjeve të komunikimit në standarde digjitale.

Detektor RS12000 ka një ekran LCD që tregon mënyrën aktuale të operimit, parametrat e sinjalit (frekuenca dhe niveli) dhe gjithashtu diagramet e spektrit të sinjalit të zbuluar.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

  • Dimensionet 130x34x87mm
  • Pesha 320 g
  • Gama e frekuencës 0.1 - 12000 MHz
  • Rryma dinamike: 45 - 70 dB
  • Ndjeshmëria e zbulimit të pajisjeve të komunikimit mobil, të paktën 2.5 mV

PRODUKTI PËRFSHIN:

  • 1 x RS-12000 detektor frekuencash
  • 1 x antenë për intervalin e frekuencave 0.1-440 MHz
  • 1 x antenë për vargun e frekuencave 440 - 12000 MHz
  • 1 kufje me x
  • 1 x doracak i përdorimit.