DETEKTORË PËR MIKRO-PËRGJUES RJ-SL8

DetektorI RJ-SL8 është një detektor ultra-kompakt dore i bandave të mëdha nga (0 deri në 8 GHz). Majfton të ndizni pajisjen dhe të gjitha frekuencat e zbuluara do të shfaqen në ekranin e integruar OLED. AI është projektuar për të zbuluar dhe gjetur përgjuesit më të avancuar në treg.

Në sajë të softwerit revolucionar, detektori RJ-SL8, pavarësisht madhësisë së tij, është në gjendje të tregojë në ekran frekuencat e zbuluara deri në 6 GHz.

Detektor RJ-SL8 gjithashtu përmban demodulim audio për të lejuar përdoruesin të dëgjojë sinjalet analoge të zbuluara, nëpërmjet kufjeve.

Për forcën dhe cilësinë maksimale, detektori RJ-SL8 është i vendosur në një shtresë alumini avionësh të përpunuar.

Ekrani me 20 segmente tregon fuqinë e sinjalit së bashku me një tingull të shkurtër audio, duke ju lejuar të deshifroni saktësisht burimin e sinjalit. Nëse dëshironi të kontrolloni pa njoftuar askënd, detektori RJ-SL8 mund të vendoset në modalitet të heshtur, në sajë të cilit do të lëshojë një vibrim të vogël në kohën e zbulimit.

Njësia e fuqisë së sinjalit të ndërtuar (me sinjal audio opsional) ju lejon të gjeni lehtë burimin e saktë të sinjalit. Frekuenca e sinjalit të zbuluar mund të shihet në të njëjtën kohë dhe funksioni "Zbulo Burst" siguron që transmetimet e shkurtra të tilla si ato të gjurmuesve të GPS ose pajisje të tjera nuk kalojnë pa u vënë re.

2100€