DETEKTORË PËR MIKRO PËRGJUES RR19 MKII GOLD

Detektor profesional për gjetjen e përgjuesve, modifikuar në laboratorët tanë dhe i  pajisur me nivele të ndryshme të ndjeshmërisë, me intensitet të ndryshueshëm. Ky detektor është projektuar posaçërisht për të zbuluar përgjuesit që operojnë në bandat e frekuencave italiane dhe europiane.

Ky produkt është është përshtatur më së mirë me spektrin elektro-magnetik europian, duke shmangur në këtë mënyrë numrin e madh të alarmeve të rreme.

Për më shumë informacion mbi këtë artikull dhe për detektorë të tjerë, që janë pjesë e katalogut tonë, mos hezitoni të na kontaktoni ose të na vizitoni në zyrën tonë më të afërt.

800€